Onze diensten


Er zijn vele soorten stucwerk en afwerkingen mogelijk en vrijwel alle oppervlakten kunnen hiermee behandeld worden, wat een strak eindresultaat oplevert. Onderstaand vindt u een aantal vormen van stucwerk, welke op professionele wijze door ons worden uitgevoerd.

 

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk is tegenwoordig de meest gekozen afwerking. Dit is een strakke, gladde en vlakke afwerking die op alle wanden en plafonds binnenhuis kan worden toegepast. Na het aanbrengen van het sausklare stucwerk dient dit nog gesaust te worden om dit de gewenste kleur te krijgen en eventueel te kunnen reinigen wanneer er vuil op komt.

 

Sauzen

Sauzen kan worden gedaan wanneer de wanden een opfrisbeurt nodig hebben of om wanden en plafonds op de gewenste kleur te brengen. Ook nieuw glad stucwerk dient vervolgens gesaust te worden. Nieuw stucwerk behandelen wij eerst altijd voor met de daarvoor benodigde voorstrijk zodat vervolgens de verf goed hecht en egaal en streeploos aangebracht kan worden.

 

Sierpleister / spachtelputz 

Sierpleister of ook wel spachtelputz is een sterke afwerking met een korrelige structuur. Door de uiteindelijke sterkte is dit een ideale afwerking wanneer wanden een hogere belasting hebben. Ook in de hal en trapgat kan het goed toegepast worden om beschadigingen te voorkomen. Wel dient de ondergrond strak en vlak genoeg te zijn om direct spachtelputz aan te kunnen brengen. Een ander voordeel is dat spachtelputz direct in de gewenste kleur kan worden aangebracht. 

 

Schuurwerk 

Schuurwerk is een afwerking waarbij met fijne zandkorrels een draaiend effect word aangebracht. Schuurwerk is direct op kleur en hoeft vervolgens niet meer behandeld te worden. Ook een goede keuze voor in een vochtige ruimte zoals de badkamer.

 

Beton Cire

Beton Cire is een strakke en moderne vorm van stucwerk. Door de sterke en waterdichte eigenschappen kan Beton Cire in veel situaties uitkomst bieden. Daarnaast brengt beton Cire een luxe en industriële uitstraling of juist wanneer er voor een warmere kleur word gekozen, een warmere uitstraling.Ook zijn er vormen betonlook die enkel voor decoratie aangebracht kunnen worden.


Buitengevel stucwerk

Buitengevel stucwerk kan aangebracht worden wanneer de buitenkant van een woning geïsoleerd is en vervolgens nog een afwerking nodig heeft. Ook kan bestaand stucwerk van een buitengevel weer opgeknapt worden door een nieuwe laag stucwerk aan te brengen. 

Door goed te luisteren naar uw wensen en samen de mogelijkheden te bespreken, komen we tot het beste plan van aanpak en houden we alles duidelijk en overzichtelijk.

Door onze ruime ervaring, product kennis, creativiteit en omdat we uiteraard altijd zo secuur mogelijk werken bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat.